Nem tűntem el, csak háttérmunkálatok folytak

munkálatokNe ijedjen meg senki (gondolom amúgy sem okozott senkinek álmatlan éjszakát a dolog), de az elmúlt közel 2 hétben inkább háttérben zajló munkálatokat folytattam. Vásároltam az oldalhoz új kiegészítőket, azokkal ismerkedtem és integráltam a látványosabb megjelenés és felhasználóbarátabb funkciók végett, melyekkel javítottam a felhasználói élményt és az oldal biztonságát.

Ha visszatérő vendégem vagy láthatod, hogy az év eleji nagy megújulás félig-meddig kudarcba fulladt, használat közben kellett ráébrednem, hogy a 3 különálló blog üzemeltetése nem hogy könnyíti a munkám, de olyannyira megnehezítette, hogy visszapakoltam minden tartalmat az eredeti szisztéma szerint ~15 éve működő központi blogra (ezeknek még csak töredéke érhető el az aktualizálás miatt).  Magyarán 3 hónap munkája lényegében ment a lecsóba.

Az elmúlt évek tapasztalataiból, sikereiből és botlásaiból okulva remélhetőleg sikerült most egy olyan blogot építenem, ami hosszú időn át kiszolgálja az én és főleg a látogatóim igényeit.

Kérlek iratkozz fel a Facebook oldalamra és kövesd a blogom újdonságait, cikkeit és egyéb tartalmait napról napra.

Üdv:

Tamás

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg kérlek!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: reddit
Reddit
Megosztás itt: pocket
Pocket
Megosztás itt: email
Email

Ezek is érdekelhetnek: