Kategóriák
Geocaching megtalálásaim

Snake 97

Ki ne emlékezne a jó öreg Snake nevű, ős (akkoriban jobb világot látott) Nokiákban fellelhető kígyós játékra?! Ha jól emlékszem a 3210-ben debütált és az utána következő típusok elengedhetetlen kiegészítője lett. Hála lelkes fejlesztőknek és a technika ördögének, a napjaink többmagos, sok gigabájtos, tegrás, gigantikus méretű csúcsmobiljain újra játszhatod az eredeti játékélménnyel.

 

nokia5110snake 

 

A játék teljesen ingyenes, 2,3Mb-ot foglal és a cikk írásának időpontjában majd 9000 letöltést mutatott a statisztika, szóval napjainkban is van aki szívesen múlatja a szabadidejét ezzel az őskövülettel amibe újra életet leheltek a DSD 164-es srácok.

 

A játék indítását követően a Nokia 5110-es telefon egy darabkája éled fel a készüléked kijelzőjén. Felül a játékmező, középen a “C” mellyel újra kezdheted a játékot, a “kék csíkos” a pause gomb a “+”-al pedig a beállítások hívhatók elő ahol gyakorlatilag a hang (csipogás) kapcsolható ki/be és a nehézséget (sebességet) lehet állítani.

 

snake3

 

Alul az irányító “billentyűk” kaptak helyet. Az irányításon semmi nem változott, a 2-es gomb a fel, a 8-as a le, a 4-es a balra és a 6-os a jobbra.

 

snake1

snake2

 

Amit még érdemes megemlíteni, hogy nincs semmi sallang, csakis a mindenkori legmagasabb pontszámot jegyzi meg akárcsak az eredeti. Ha egy listát szeretnél az eredményeidről facebook és Twitter megosztási lehetőséggel akkor ez a remake nem neked készült.

Az alkalmazás IDE kattintva érhető el!

3033 Összes nézettség: 1 Mai nézettség:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük