Kategóriák
Geocaching megtalálásaim

SMS Key

Az SMS Key névre hallgató szoftver azoknak tesz jó szolgálatot akik sokat (de ha keveset akkor is) netbankolnak. Feladata annyi, hogy a banktól érkező azonosítót, ellenőrző kódot vagy jelszót jól látható módon kiemeli.

SMS Key főoldal

A program felülete a végtelenségig leegyszerűsített, igaz sokat nem is fogunk vele találkozni. A programot manuálisan csak közvetlenül a telepítés után kell elindítani, ekkor ugyanis el kell egyezni egy párbeszédpanelen felbukkanó figyelmeztetésbe. Ezután a program automatikusan teszi a dolgát minden egyes készülék indítás után. Minden ismert, nagy bank vagy biztosító telefonszáma(i) benne van(nak), de ha mégis egy olyan számról kapnál SMS-t ami nem szerepel a szoftverben lehetőség van azt elküldeni a fejlesztőnek. Nekem volt szerencsém találkozni pont egy ilyen telefonszámmal és nagyon segítőkész volt a fejlesztő és másnap már érkezett is a frissítés immáron az ominózus számot is felismerve a szoftver. Szóval személyes tapasztalat, nyugodtan fordulj a fejlesztőhöz bármilyen esetleges probléma esetén!

SMS Key kód

 

SMS Key beállítások

A beállítások teljesen egyértelműek, minden opció magáért beszél. Az automatikus- vagy rázásra történő kód másolásnak a vágólapra akkor van jelentősége, ha egy adott bank Androidos alkalmazásán keresztül intézed az elintéznivalód.

Bankok listája

Az alkalmazás IDE kattintva érhető el!

3201 Összes nézettség: 1 Mai nézettség:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük