Kategóriák
Geocaching megtalálásaim

SMS Backup

A most bemutatásra kerülő program egyike azoknak, amit elsők közt fel szoktam telepíteni akár egy új eszközre akár egy másik ROMra. Az Android alapból lehetőséget nyújt a névjegyek, az emailek, a naptár, a beállítások, a fotók és még sorolhatnám mi minden szinkronizálására a felhőbe, de van egy nagy hiányossága. Az SMS/MMS-ek biztonságos tárolására nem nyújt megoldást. Szerencsére rengeteg ingyenes és fizetős program található a Playen ami eme hiányosságot pótolja és én most ezek egyikét, a teljesen ingyenes SMS Backup + névre hallgatót fogom bemutatni.

 

Telepítés után gyakorlatilag egyetlen dolgod van, mégpedig az, hogy hozzáférést adsz a szoftvernek a Google fiókodhoz és az SMS-eket, MMS-eket és a híváslistádat teljesen autómatikusan szinkronizálja a felhőbe.

smsback1

 

Természetesen van lehetőség a beállítások buherálására, de én nem szoktam bolygatni (ami nagy szó), úgy tökéletes, ahogy van. 🙂

 

smsback2

 

Ha valami oknál fogva a telefonról eltűnik minden, akkor igény esetén visszaállítható minden adat, de a Gmailben is hozzá lehet férni ezekhez az “SMS” címkére kattintva.

 

Az alkalmazás IDE kattintva érhető el!

2461 Összes nézettség: 1 Mai nézettség:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük