Kategóriák
Geocaching megtalálásaim

Ismertető – Depositphotos

A Depositphotos egy 2009-ben alapított floridai képügynökség mely saját állításuk szerint napjaink legdinamikusabban fejlődő ügynöksége. Jelen pillanatban 192 országban és 14 nyelven, többek közt magyarul is elérhető az oldal. 2014 tavaszán az ügynökségnek több, mint 21,6millió fotó volt az adatbázisában és több, mint 1,3millió ügyféllel rendelkezett. Lássuk is, hogy fotós (ahogy ők fogalmaznak szolgáltatóként) hogyan is értékesítheted a képeid ennél az ügynökségnél.

regisztráció menete a végletekig le van egyszerűsítve, mindössze pár lépés és külön megkönnyíti a dolgot, hogy teljesen magyarul is elérhető. Azért néhány képet csináltam róla a biztonság kedvéért. 🙂

dpreg1

Válaszd a szolgáltatóként való regisztrációs lehetőséget

dpreg2

Pontosan töltsd ki a mezőket. Fontos, hogy valós adatokat adj meg, mert a következő lépésben egy okmány másolatát fel kell töltened amivel igazolod, hogy valóban az vagy akinek mondod magad. Ami még fontos, hogy a jelszó legalább 8 karakter legyen és legyen benne kis betű nagy betű és szám.

dpreg3

Következő lépésként fel kell tölteni 5db, legalább 4Mp-es fotót amit ha elfogadnak be is kerültél és kezdődhet az üzemi fotó eladás. Ahogyan említettem a személyes adatok megadása azért fontos, mert azt meg kell erősíteni (az alapokban részletesen leírtam hogyan), mégpedig szintén ezen az oldalon az “Azonosító okmány” szekcióban. Én az útlevelet szoktam javasolni vagy a jogosítványt, mert azokon angolul is rajta vannak az adatok megnevezései. Ezt követően nincs kérdőív,  nincs teszt. Mindössze egy személyes okmány másolatát kell feltölteni hogy igazold magad. Ezután csak várakozni kell, hogy elbírálják a fotókat és a regisztrációt (ami általában pár napon belül megtörténik).

A leírás szerkesztés alatt áll, kérlek látogass vissza később a végleges verzió elolvasása miatt!

 

Portfólióm megtekintése a Depositphotos-on:

depositportfolio

2349 Összes nézettség: 1 Mai nézettség:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük