Kategóriák
Geocaching megtalálásaim

Gru 2 – Minyon futam (Minion Rush)

2013 nyara, árvíz, hőség és egy betegség, mely milliókat fertőzött meg, a Gru láz. Igen, még tombol a nagy sikerű Gru második része (Gru 2) gonoszostól, kislányostól és persze minyonostól. Nemrég bemutattam egy alkalmazást, amivel ezeket a vicces kis sárga figurákat a telefonodra varázsolhatod izgő-mozgó háttérképként vagy hangokat állíthatsz be azon keresztül teljesen díjmentesen.

A Gameloft most túl ment ezen és megalkotott egy játékot, ami véleményem szerint nagyon jóra, élvezetesre, mozgalmasra sikerült és mindezért egy centet sem kérnek, vagyis a játék teljesen ingyen használható.

1

A Playből egy 18Mb-os telepítőn keresztül juthatsz hozzá amit az első indításnál egy újabb 26,5Mb-os csomag letöltése követ. Ha ezekkel megvagy indulhat a roham!

2

Szintén első indításnál (majd később a beállításokban) lehetőség van nyelvet választani, de sajnos a magyart nem támogatja (igaz túlzottan nem is lesz rá szükség).

3

4

Szintén az első indítás után megnézhetsz egy rövid videót amiből kiderül miért is a nagy rohanás. 🙂

5

Igen, minden minyon vágyálma (többekközt a tiéd is), hogy megszerezd a Gru által felajánlott hatalmas serleget és felkerülj a dicsőség falra.

6

Bökj a Play feliratra és indulhat a játék, gyűjtsd össze az összes banánt és taszítsd el az útból a riválisokat.

7

Ügyelj rá, hogy a nagy rohanásban kikerüld az akadályokat. A bombákat ugord át, az áram alatt csússz át és az egyéb tereptárgyakat is jobb ha jobbra vagy balra elkerülöd mindezt persze úgy, hogy egyetlen banánt se hagyj veszendőbe menni.

Az alkalmazás IDE kattintva érhető el!

8669 Összes nézettség: 2 Mai nézettség:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük