Kategóriák
Geocaching megtalálásaim

Flow Free

A mai logikai játék amit be fogok mutatni, az a Flow Free névre hallgat. Kiváló megoldás, ha tömegközlekedési eszközre kell várnunk vagy épp az orvosi rendelőben ücsörgünk. Nem zabálja az akksit (ez persze nagyban függ attól, hogy a kijelző fényereje mennyire van felhúzva), hang nélkül is tökéletesen élvezhető a játék és nem utolsósorban bármikor abba lehet hagyni. Az ötlet egyszerű de nagyszerű, a feladatod mindössze annyi, hogy színes pöttyöket kell összekötni. Na de ne szaladjunk ennyire előre.

flow free menu

A játék menüje a végletekig egyszerű. A kétféle játékmódot, a beállításokat, a névjegyet és a gyártó más termékeihez vezető hivatkozást láthatod a főmenüben.

flow free menu

Nos, beállításokkal nem kényeztettek el az alkotók. Hangerőt lehet állítani, esetleg némítani amik a leglényegesebbek. Címkéket lehet be- és kikapcsolni, ami nemigazán tudom mire jó, de lehet. 🙂 Végül de nem utolsósorban az eddigi játék eredményeket lehet törölni.

Flow free time play

Van olyan módja a játéknak, hogy megadod, hogy mennyi idő álljon rendelkezésedre és ez idő alatt kell teljesíteni. Kisebb kiosztású pályákon ez nem okoz különösebb problémát, igaz 5X5-ös pálya is meg tud izzasztani néha 30 másodperces limittel. De egy nehezebb 9×9-est pl 1 perc alatt szinte lehetetlen kirakni.

flow free levels

A hagyományos játékmódban több, mint 700 pályát kell teljesítened. A könnyű 5×5-östől a nehéz 9×9-ig. Tablet tulajdonosok élvezhetik a már-már lehetetlen 10×10-es és 14×14-es pályákat is. Ha végigvitted akkor sincs veszve minden, ugyanis minden egyes pályánál eltárolja a játék, hogy hány lépésből lett megcsinálva.

flow free 5x5 level

flow free 5x5 gameplay

flow free 9x9

flow free 9x9 gameplay

Az alkalmazás IDE kattintva érhető el!

2131 Összes nézettség: 1 Mai nézettség:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük