Kategóriák
Geocaching megtalálásaim

Bemutatkozás

Üdv kedves látogató! Bedécs Tamás vagyok. Jelenleg egy egri informatikai cégnél dolgozom.

2005 óta van weboldalam ami fennállása során többször megújult.

Ha jártál már nálam akkor láthatod, hogy az oldal 2013.03.01-el megkezdte átalakulását majd 2014.03.01-el ismét, immáron vélhetőleg a végleges formájában lesz sokáig elérhető az új portálmotornak köszönhetően. Az újításoknak köszönhetően javult a hely kihasználás és a reklám is kevesebb lett.

bedecshu201303

Kezdetben csak a fotós tevékenységemmel kapcsolatos dolgokról olvashattál, de ez nemrégiben megváltozott. 2013 óta minden olyan dologról írok időnként, ami engem érdekel, amivel azt a kevés szabadidőmet töltöm amivel rendelkezem. Tehát a fotózás mellett olvashatsz túrázással kapcsolatos dolgokról, lesznek kisállat tartással foglalkozó témák, valamint foglalkozom érdekes, hasznos és szórakoztató Androidos alkalmazások bemutatásával is.

1998 óta foglalkozom hobbi szinten fotózással,  és 2006 óta mikrostock ügynökségeknél értékesítem is a fotóim. Kellő mennyiségű idő és szorgalom befektetésével mindenki kipróbálhatja ezt a változatát az internetes (és saját bőrömön tapasztalva működő) pénzkeresésnek. Eme tevékenység bemutatását kezdem egészen az alapoktól az ügynökségek bemutatásán át, a sikereket fokozó trükkökig. Ha te is szeretsz fotózni és kipróbálnád magad, hogy milyen sikereket érhetsz el a képeiddel (grafikáiddal vagy akár videó felvételeiddel) remélem hozzájárulok sikereidhez a cikkeimmel.

Ahogy időm engedi a természetbe is szívesen kimozdulok egy-egy minden izmot átmozgató túrára. Kedvenc hegységeim a Bükk és a Zemplén valamint a külhoni örök favorit, a Magas-Tátra.

Egészen kis korom óta van valamilyen háziállatom. Volt már halam, gőtém, egerem, hörcsögöm, rákom, karmos békám, vízi és szárazföldi teknőseim és tesómon keresztül közvetve egy csíkos mókus is.

Amire még lehetőség szerint sok időt szentelek azok a filmek. Nem sorolnám, hogy miket szeretek és milyen stílusokat nézek szívesen, ha érdekel megnézheted az értékeléseim a MAFAB-on az IMDb-n, a Filmkatalóguson és a Kritikus tömegen. Ha éppen nem az előzőleg felsorolt tevékenységeim egyikét űzöm akkor időnként ráfanyalodok 1-1 számítógépes játékra. Kedvenc stílusaim a tower defense, a logikai és persze a Diablo stílusú játékok.

Kellemes és hasznos időtöltést kívánok az oldalaimon!

 

Ha szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot az alábbi címre várom leveled:

email

4203 Összes nézettség: 3 Mai nézettség: